Achtergrond

Lenen voor particulieren

Particulieren

Banner_particulieren_BRP001

Kunst lenen? Geen kunst! Als abonnee van de Artoteek Gorinchem kunt u kunst lenen voor drie maanden of een half jaar. U kunt uw keuze maken door bij ons in de Artoteek te snuffelen of door in onze online catalogus te kijken. Tegen een vergoeding kunnen we het kunstwerk ook halen en brengen. Raakt u aan een kunstwerk gehecht, dan kunt u het vaak ook van ons kopen.

Abonnee worden

Voor € 12,50 per jaar bent u al abonnee. CJP-houders en 60-plussers betalen maar € 9,00. Als abonnee van de Artoteek heeft u bovendien gratis toegang tot het Gorcums Museum. U kunt zich aan onze balie inschrijven als abonnee. U kunt ook een mailtje sturen met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,dan regelen wij de inschrijving online.

Klein_particulier_COT014Lenen

De leentermijn van een kunstwerk is drie maanden. Hierna kunt u nog met drie maanden verlengen. Hoeveel het lenen kost, is afhankelijk van de waarde van het kunstwerk. De waardecategorie staat met een sticker op de achterkant van de kunstwerken aangegeven.

Categorie

Leenprijs per drie maanden

Blauw

€ 13,50

Groen

€ 17,50

Geel

€ 20.00

Is een kunstwerk uitgeleend? Door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u het gratis reserveren. Ook kunnen we kunstwerken bij u bezorgen en weer afhalen. Dit kost € 8,50 per rit binnen Gorinchem.

Kopen

Het grootste gedeelte van onze uitleencollectie is ook te koop. Dus bent u na een tijdje lenen zo verknocht geraakt aan een kunstwerk dat u het niet meer kwijt wilt, informeer dan eens bij onze medewerkers of u het voor uzelf kunt aanschaffen. Het aankoopbedrag kunt u trouwens afbetalen in jaarlijkse termijnen. Naast kunstwerken verkopen we ook ansichtkaarten, ophangsystemen en kunstcadeaubonnen.